Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browser-ul la CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.
PARTICULARITATEA HOTELURILOR BOUTIQUE

PARTICULARITATEA HOTELURILOR BOUTIQUE

Construite in cladiri istorice care sunt reamenajate in special in locatii Centrale, impresioneaza prin design-ul deosebit si servicii personalizate.
Residence Hotels este primul lant de boutique-hoteluri din Romania de 4 stele si printre primii membrii ai BLLA (Boutique and Lifestyle Lodging Association) singura asociatie de boutique-hoteluri din lume cu sediul in Los Angeles. Trei dintre hotelurile din lantul Residence Hotels, Arc de Triomphe, Domenii Plazza si La Conac se afla in Bucuresti iar cel de-al patrulea Les Mandariniers , este situat pe riviera franceza in Hyeres.
Cazarea se face in studiouri de lux si suite elegante, luxoase decorate cu materiale din bumbac egiptean sau lana englezeasca, precum si mobilier din lemn masiv .

image description
image description

SALI DE CONFERINTA/ EVENIMENTE CORPORATE
Cele trei hoteluri dispun de 9 Sali de conferinta cu capacitate pana la 210 persoane.

EVENIMENTE PRIVATE

De asemenea Hotelurile Residence asigura eleganta si personalitate in organizarea de evenimente.

Experienta gastronomica din restaurantele Oliviers si Citroniers ofera preparate din bucataria moderna dar si clasica incluzand specialitati mediteraneene, delicii internationale si preparate traditionale romanesti.

CATERING

Din preocuparea de a organiza evenimente memorabile, cobinand preparatele de tip finger food, deserturile si miniprajiturile de casa, servite pe platouri, pana la preparatele sofisticate servite la farfurie sau bufet s-a organizat serviciul catering.

Adaugă comentariul tău

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top Aplicatie Android
Aplicatie Android