Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browser-ul la CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.
Este o constructie noua cu apartamente in Cluj Napoca? Da, Cluj Napoca poate sa ofere spre inchiriere si vanzare apartamente in constructii noi cu 1,2, 3 camere, birouri de inalta calitate si arhitectura moderna!

Este o constructie noua cu apartamente in Cluj Napoca? Da, Cluj Napoca poate sa ofere spre inchiriere si vanzare apartamente in constructii noi cu 1,2, 3 camere, birouri de inalta calitate si arhitectura moderna!

APARTAMENTE DE VANZARE IN CLUJ NAPOCA

APARTAMENTE DE INCHIRIAT IN CLUJ NAPOCA

CE MOTIV AS AVEA SA CUMPAR  APARTAMENT IN CONSTRUCTIE NOUA  IN CLUJ NAPOCA?

Orasul Cluj Napoca situat pe valea raului Somesul mic in inima Transilvaniei, este unul dintre cele mai importante centre academice, culturale si de afaceri, tocmai pentru acest motiv este un oras atractiv pentru investitori.

Orasul a cunoscut o crestere a investitiilor indifferent de situatia economica, ba mai mult in perioada de criza, investitiile au avut avantajul obtinerii unui cost mic pentru materiale de constructii cat si la terenuri de vanzare. In ceea ce priveste calitatea constructiilor, se observa un grad de finisaj mai inalt, datorita existentei pe piata a materialelor de constructii mult mai calitative si experienta pe care muncitorii din constructii au capatat-o de-a lungul anilor.

O investitie imobiliara intr-un astfel de oras este oportuna, deoarece poate fi inchiriata foarte repede datorita numarului mare de studeti care studiaza la facultati in Cluj Napoa, precum Facultatea de medicina si farmacie din Cluj, Facultatea Politehnica, Facultatea de constructii, Facultatea de Drept si Stiinte sociale cat si alte multe facultati,apoi a numarului mare de tineri care cauta loc de munca in Cluj Napoca, apoi exista o crestere a turismului cat si a turismului medical, datorita numarului mare de spitale din Cluj Napoca, Spital de Oncologie, Spital de recuperare, Institutul inimii etc.

O astfel de investitie intr-un apartament in Cluj Napoca este mult mai sigura si isi pastreaza mult mai bine valoarea, fata de un depozit bancar, uneori crescand valoarea, daca investitia este in zona de interes, in apropiere de universitati, spitale, centre comerciale, transport public in apropiere.

Un dezvoltator imobiliar vinde apartamente in Cluj Napoca prin propriile birouri. Un alt mod prin care cumpar apartament in Cluj Napoca, ar fi prin Agentii imobiliare din Cluj Napoca.

 

DE CE SA CONSTRUIESC APARTAMENTE DE VANZARE SAU SA INCHIRIEZ APARTAMENT, BIROU IN CLUJ NAPOCA?

Spatii de birouri in Cluj Napoca sunt la mare cautare. Datorita industriei din Tehnologia Informatiei, firme mari inchiriaza birouri si creaza in Cluj Napoca locuri de munca in IT. Un alt motiv ar fi datorita numarului mare de studenti care aleg sa ramana in Cluj Napoca, dupa absolvirea facultatii.

Nenumarate oferte de spatii comerciale in mall-uri, centre comerciale si birouri de inchiriat in Cluj Napoca. Apartamente de inchiriat in Cluj Napoca, la mare cautare. Agentii imobiliare vand apartamente in Cluj Napoca, Bucuresti, Brasov, Iasi, Timisoara cat si alte locatii din Romania cat si site-uri de profil. O agentie imobiliara ofera sprijin investitorilor care cumpara apartamente sau cauta terenuri de constructie, ofera o baza de date actualizata cu cele mai actuale oferte de vanzare sau inchiriere, iar unele agentii au juristi care verifica legalitatea actelor oferind clientilor siguranta in vederea achizitiei unui imobil.

Constructii noi cu apartamente de vanzare cu garaj in cladiri mixte si spatii comerciale la parter, finisaje moderne si de calitate sunt la mare cautare in Cluj Napoca.

 

 

 

 

 

Adaugă comentariul tău

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top