Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browser-ul la CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.
Creste interesul imobiliar la terenuri de vanzare la munte in zona turistica Calatele Padure, la 4 km distanta de impresionantul lac Belis si 30 km fata de partiile de schi Marisel-Copacea, judetul Cluj

Creste interesul imobiliar la terenuri de vanzare la munte in zona turistica Calatele Padure, la 4 km distanta de impresionantul lac Belis si 30 km fata de partiile de schi Marisel-Copacea, judetul Cluj

 

CAT VALOREAZA UN TEREN LA MUNTE IN SATUL DE VACANTA CALATELE PADURE, JUDETUL CLUJ? 

Interesul imobiliar pentru terenuri de vanzare in zona turistica la munte este in crestere. Sat de vacanta Calatele Padure, situat la 65km, aproximativ  o ora distanta fata de  Cluj-Napoca si 15km de Huedin este atractia pentru investitorii in imobiliare., momentan fiind un pret accesibil.Turistii sunt atrasi de aerul curat, panorama superba peste Masivul Vladeasa, padurea de brad amestecata cu foioase care incanta privirea prin colorit si dimensiune, utilitati, apa, curent electric, canalizare, fiind prevazuta si o partie de schi.

TERENURI DE VANZARE LA MUNTE IN ZONA TURISTICA , SAT DE VACANTA CALATELE PADURE

Interesul imobiliar exista atat pentru terenuri in suprafete de 300 mp pretabile pentru constructii de cabane la munte, cat si suprafete mai mari de terenuri pentru constructii de pensiuni la munte, apartamente, hoteluri sau vile turistice la munte.

DE CE SA NU AI SI TU PROPRIA AFACERE IN TURISM SAU CAZARE LA MUNTE IN APROPIRERE DE PARTII DE SCHI, IN INIMA  MUNTILOR APUSENI, LA CALATELE PADURE?

Hoteluri, Cabane, Vile si Pensiuni din zona ofera cazare la munte cu piscina incalzita interioara, jacuzii, sauna, baie turceasca, barbeque grill, preparate din fauna spontana, tot timpul anului, iar in sezonul de schi, cazare la Marisel, cazare la Belis, cazare la Calatele Padure sau  cazare la Dangau Mic este greu de gasit, datorita cererii mari.

CE ATRACTII TURISTICE GASIM IN MUNTII APUSENI , IN APROPIERE DE CALATELE PADURE?

Atractiile turistice montane din apropierea Satului de vacanta Calatele Padure, Biserica de sub lacul Belis la aproximativ 4 km de Calatele Padure, Cascada Iadolina, Cascada Valul Miresei, Cascada Varciorog, Cascada Evantai.

PARTII DE SCHI CU TELESCHI SI INSTALATIE NOCTURNA.

Trei partii de schi la Marisel-Copcea dotate cu doua instalatii de teleschi, instalatie nocturna, situate la aproximativ 30km de Calatele Padure sunt pregatite de distractie, sky si snowboard de calitate cat si scoala de schi.

Partii de schi la Dangau Mic 14km

Partia de schi Stana de Vale 28km

La aproximativ 4 km distanta fata de Calatele Padure, se afla Statiunea Belis si Barajul Belis Fantanele.

Pesteri numeroase sunt cautate de catre iubitorii de expeditii, un bun motiv de a poposi in zona.

Terenurile in aceasta zona sunt achizitionate atat de persoane fizice pentru cabana de vacanta cat si de catre investitori care dezvolta turismul in zona montana construind pensiuni la munte si hoteluri.

Satul de vacanta Calatele Padure ofera odihna si zona linistita pentru relaxare, are drumuri largi, iluminat public, apa potabila, canalizare.

Turistii iubesc iarna pentru frumosul sport alb- schi si cauta cazare la munte cu acces la partii de schi si teleschi. Zonele de munte sunt cautate de turisti tot timpul anului, datorita nevoii de relaxare, splendorii si aerului curat pe care il ofera natura.

 

 

 

Adaugă comentariul tău

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top