Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browser-ul la CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.
  • Vopsea tip Auto pentru Utilaje EMEX
Descriere
Pret : 21.20 RON (Fix)
Type : Vinde
Data : iunie 30, 2020
Stare : Nou
Garantie : Da
Adaugati website-ul dvs : Vezi site
Locatie :Jilava, Str. Steaua Sudului, Nr. 22

     Emailul Tip Auto pentru Utilaje EMEX este un produs profesional, monocomponent, cu uscare la aer, pe baza de rasini alchidice slabe, rasini melaminice, pigmenti, aditivi specifici si solventi organici. Este un produs cu caracteristici superioare de pelicula, caracterizat prin aderenta foarte buna la suport, rezistenta si stabilitate mare la intemperii si UV, duritate si timp scurt de uscare.

     Emailul tip Auto pentru Utilaje EMEX poate fi colorat in orice nuanta a cartelei RAL.

Caracteristici principale:

– Aplicare usoara;

– Etalare superioara;

– Durabilitate buna;

– Luciu superior;

– Timp scurt de uscare;

– Rezistenta mare la UV;

– Putere mare de acoperire;

– Aderenta buna la suport grunduit;

– Rezistenta mare la intemperii.

Domenii de Utilizare:

     Emailul Tip Auto pentru Utilaje EMEX este destinat utilizarii profesionale pentru ca strat final in sisteme de protectie si finisare ale utilajelor (autocamioane, macarale, poduri, stivuitoare, elemente de caroserie si piese auto, etc.).

     Desi, in principal, este conceput pentru aplicarea pe metal poate fi folosit cu succes pentru diverse alte suporturi, care necesita un grad de protectie si finisare superioare.

     Pentru pregatirea corespunzatoare a suprafetelor metalice se recomanda curatirea mecanica si grunduirea prealabila cu Grund Anticoroziv pentru Utilaje EMEX, sau chiar cu Grund Anticoroziv Clorcauciuc EMEX.

     Produsul este recomandat pentru: – macarale, poduri, stivuitoare, autocamioane sau elemente de caroserie auto sau utilaje, suprafete din otel, schelete si rastele metalice, grilaje, parapeti, mobilier metalic, alte suprafete metalice ce necesita o protectie superioara;

     Produsul poate fi folosit si pentru: – suprafete din beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante, dar si pentru suprafete din lemn, mdf, osb, placi din lemn, lambriuri, sageac-uri, pervazuri, panouri, grinzi, placaj, panel, etc.

     Este recomandat pentru protejarea elementelor de constructii supraterane.

     Nu se recomanda pentru tabla zincata sau pentru inox.

     Detalii, Calcul de Consum si Fisa Tehnica: https://emex.ro/vopsea-utilaje

eday-eday.ro

 Video anunt
Locatie
Anunturi similare
Top