Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browser-ul la CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.
CONSTRUCTII/ FINISAJE/ UTILAJE/ INSTALATII

Vopsea Poliuretanica Elastica EMEX FLEXIPOL


  • Vopsea Poliuretanica Elastica EMEX FLEXIPOL
Descriere
Pret : 32.20 RON (Fix)
Type : Vinde
Data : iulie 1, 2020
Stare : Nou
Garantie : Da
Adaugati website-ul dvs : Vezi site
Locatie : Jilava, Str. Steaua Sudului, Nr. 22

     Vopseaua Poliuretanica Elastica EMEX FLEXIPOL este un produs, profesional, pe baza rasina poliuretanica tip poliolica, pigmenti, aditivi specifici si solventi organici, ce reticuleaza cu izocianati ca intaritor Produsul se caracterizeaza prin aderenta deosebita la suport, rezistenta mare la intemperii si UV, medii chimic moderat agresive, variatii mari de temperatura, trafic, etc., elasticitate si flexibilitate foarte mari, proprietati hidroizolante, etc. Acest tip de vopsea poliuretanica poate fi colorat intr-o gama variata de culori RAL.

Caracteristici principale:

– Aderenta ridicata la suport;

– Elasticitate ridicata;

– Etalare foarte buna;

– Duritate excelenta;

– Durabilitate mare;

– Rezistenta excelenta la uzura;

– Rezistenta mare la UV;

– Rezistenta mare la intemperii;

– Rezistenta mare la factori chimici, medii alcaline, hidrocarburi, agenti corozivi.

Domenii de Utilizare:

     Vopseaua Poliuretanica Elastica EMEX FLEXIPOL este destinata utilizarii profesionale pentru vopsirea suprafetelor orizontale exterioare sau interioare in scopul protejarii acestora impotriva factorilor chimici sau de mediu, hidroizolarii si decorarii superioare, cu pelicule foarte rezistente, flexibile si elastice.

     Este folosita cu rezultate excelente pe toate suprafetele ce necesita o protectie superioara fata de factori agresivi, de la frecare pana la expunere in medii chimic mediu agresive, intemperii, imersare indelungata, variatii dese de temperatura sau prezenta hidrocarburilor, hidroizolari speciale, etc.

     Vopseaua elastica poliuretanica este agrementata sanitar si este recomandata pentru conditii speciale de igiena cum ar fi: laboratoare, restaurante, cantine, spitale, etc., potrivit cerintelor normelor europene.

     Pentru pregatirea corespunzatoare a suprafetelor este necesara curatirea mecanica in vederea inlaturarii oricaror pete sau urme de contaminanti, in special grasimi, si acoperirea cu Grund de Impregnare Poliuretanic EMEX.

     Produsul este recomandat pentru suprafetele din beton, mozaic, placi cimentice turnate, sape autonivelante cimentice, sape minerale cu sau fara autonivelare, terase, curti exterioare, scari, stranduri, acoperisuri, etc. Datorita rezistentei mari la diferiti factori atat mecanici cat si chimici, dar si elasticitatii sale, aceasta vopsea poliuretanica se poate aplica in zonele expuse la agresiuni de orice natura, in zonele unde este necesare o buna hidroizolatie, dar si un aspect decorativ superior.

     Detalii, Calcul de Consum si Fisa Tehnica: https://emex.ro/vopsea-poliuretanica-elastica

eday-eday.ro

 Video anunt
Locatie
Anunturi similare
Top Aplicatie Android
Aplicatie Android