Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browser-ul la CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.
  • Sistemul Anticoroziv Convertor de Rugina EMEX OXI
Descriere
Pret : 51.40 RON (Fix)
Tip : Vinde
Data : iunie 30, 2020
Stare : Nou
Garantie : Da
Adaugati website-ul dvs : Vezi site
Locatie :Jilava, Str. Steaua Sudului, Nr. 22

     Sistemul Anticoroziv Convertor de rugina EMEX OXIFER este un produs realizat in scopul facilitarii aplicarii de grunduri si vopsele pe suprafete ruginite, fara o curatare prealabila a acestora. Este realizat pe baza de rasini sintetice, unele dintre acestea cu capacitati de chelare (legarea ionilor și moleculelor de ioni metalici), cu adaos de materiale anticorozive, inhibitori de coroziune si aditivi specializati.

     Mecanismul de actiune al sistemului este transformarea ruginii intr-un complex chelatic stabil, insolubil si aderent, ce va crea o suprafata perfecta petru vopsire, fara a mai fi necesara decaparea, fosfatarea, sau curatarea mecanica a suportului, produsele finale fiind aplicate direct peste stratul de rugina.

     Pelicula formata, va fi de culoare neagra.

Caracteristici principale:

– Aplicare peste rugina;

– Nu necesita decapare;

– Aderenta excelenta;

– Rezistenta la apa;

– Timp de uscare redus;

– Putere mare de chelare;

– Rezistenta la medii agresive;

– Rezistenta la factori de mediu;

– Opreste evolutia coroziunii;

– Inhiba aparitia ruginii rapide;

– Rezistenta la agenti de diluare.

Domenii de Utilizare:

     Sistemul Anticoroziv Convertor de rugina EMEX OXIFER este destinat utilizarii profesionale pentru suprafetele de metal ruginite, unde se doreste aplicarea unor produse peliculogene direct peste stratul de rugina, in special in zonele unde procedee avansate de curatare, cum ar fi sablarea, decaparea sau fosfatarea, nu pot fi aplicate, sau nu au eficienta scontata.

     Este utilizat, cu aceleasi bune rezultate, pe suprafete metalice situate atat la interior cat si la exterior, conditiile de aplicare fiind identice.

     Utilizarea produsului nu are nici un fel de limitari legate de suport, orice urma de rugina fiind instantaneu transformata in suport de vopsire stabil, fara nici o pregatire speciala, dincolo de degresare si eliminarea exfolierilor.

     Astfel, sistemul poate fi folosit, fara sablare prealabila si chiar fara folosirea unei solutii de fosfatare cum ar fi Solutia pentru Indepartarea Ruginii Emex Rust Stop , pentru oricare dintre suporturile de mai jos:

 La structuri feroase, inclusiv tabla zincata, partial sau total atacate de rugina, cum ar fi: mobilier metalic, calorifere, rafturi, usi, obloane, jgheaburi, porti, balustrade, ferestre, acoperisuri, etc.

 In industria de automobile, pentru a neutraliza rugina in zonele oxidate ale caroseriei, cum ar fi: imbinari, suduri, zgarieturi, urme de lovituri, etc.

 Pentru intretinerea utilajelor sau masinilor industriale, dar si structurilor metalice cum ar fi: depozite, rezervoare, silozuri, tevi, schele, si in toate cazurile in care dimensiunile nu permit un tratament de sablare pentru a indeparta rugina.

 In industria navala, pe suprafete unde nu se poate efectua sablarea si, de asemeni, la poduri, locomotive, s.a.

 Orice structura metalica afectata de rugina, ce este necesar sa fie vopsita sau conservata.

     Inaintea vopsirii se recomanda, totusi, aplicarea unui grund anticoroziv, care sa fie compatibil cu stratul final. Grundul poate fi ales din pagina dedicata, fara vreo restrictie sau recomandare speciala.

     Vopsirea va putea fi facuta cu orice produs, in functie de necesitati, cu conditia respectarii compatibilitatii cu grundul anticoroziv ales.

• Este recomandat pentru protejarea elementelor de constructii supraterane.

     Detalii, Calcul de Consum si Fisa Tehnica: https://emex.ro/convertor-rugina

eday-eday.ro

 Video anunt
Locatie
Top