Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browser-ul la CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.
  • Promovare Hoteluri si Servicii Turistice National si International | www.HotelsAndHostel.com
  • Promovare Hoteluri si Servicii Turistice National si International | www.HotelsAndHostel.com
  • Promovare Hoteluri si Servicii Turistice National si International | www.HotelsAndHostel.com
  • Promovare Hoteluri si Servicii Turistice National si International | www.HotelsAndHostel.com
  • Promovare Hoteluri si Servicii Turistice National si International | www.HotelsAndHostel.com
Descriere
Type : Vinde
Data : decembrie 30, 2019
Stare : Nou
Locatie :București, România

Platforma www.HgoTourist.com este proprietatea Companiei Hotels and Hostel International SRL si are ca scop promovarea prin publicitate a serviciilor turistice în România, dar și pe plan internațional. Oferim posibilitatea promovării pentru o gamă largă de Servicii Turistice.

Servicii de cazare temporară la: Hoteluri, Moteluri, Pensiuni, Resorturi, Vile

Închirieri și vânzări de hoteluri

Servicii pentru petrecerea timpului liber și altfel de servicii: Restaurante, Bio / Eco Restaurante, Sport Bar, Grill Bar, Puburi, Terase, Cluburi, Night Club, Lounge, Cafenele, Spa-uri, Piscine, Inchirieri Masini, Inchirieri Avioane / Elicoptere, Party-uri și Distracție, Bilete, Turism Medical, Agenții de Turism, Atracții Turistice, Sky, Sporturi de Iarnă, Taxi, Delivery, Bănci, Schimb Valutar, Sporturi, Mall și Cumpărături, Evenimente și nunți, Casino, Camping, Croaziere / Yachturi, plus multe alte servicii, oferite de catre Furnizorii de servicii utile turistice asa cum sunt denumiti in Termeni si Conditii.

Furnizorii de servicii utile turistice asa cum sunt denumiti la Termeni si Conditii îşi pot promova serviciile pe platformă accesând butonul Promote Your Business şi urmând instrucţiunile de acolo. Promovarea se poate face atât pe plan naţional, cât şi pe plan internaţional, la toate categoriile enumerate mai sus. Sau poate fi făcută promovare doar într-o anumită zona geografică (la munte, la mare sau pe insule, spre exemplu).

Totodată, Utilizatorii de servicii asa cum sunt numiti in Termeni si Conditii care au cont si care plaseaza o rezervare prin intermediul platformei www.HgoTourist.com au posibilitatea de a obtine un discont considerabil din partea Furnizorului de servicii utile turistice, pot introduce recenzii ale locaţiilor, alături de imagini şi clipuri video. Există și secțiunile „Vezi ce au vizitat alții” sau „Video atracții turistice”, pentru fiecare țară în parte.

Secțiunea „Cum funcționează”

 Furnizorii de servicii turistice care doresc sa promoveze serviciile prin intermediul platformei noastre, trebuie să urmezi paşii următori:

Accesezi butonul Promote Your Business

Îți creezi un cont de client pentru configurarea profilului

Alegi orașul, țara, categoria serviciilor

Achiți prin sistemul de plata securizata contravaloarea abonamentului anual conform Termenilor si conditiilor.

Descarci contractul de colaborare din contul de client, completezi contractul cu datele societății pe care o reprezinți, apoi obții semnătura și ștampila de la administratorul societății d-voastra.În cele din urmă, dacă ești de acord cu Termenii și Condițiile platformei HgoTourist, ne trimiți contractul pe e-mail, la office@hgotourist.com

Dupa efectuarea si validarea platii poți configura profilul si adauga oferte conform termenilor si conditiilor. Totodată, ai posibilitatea de a oferi Utilizatorilor de servicii care plaseaza o rezervare prin intermediul platformei HgoTourist.com ,un discount pentru serviciile pe care le oferi. Vei găsi un buton de discount în dreapta profilului.

Primele trei profile promovate vor putea fi recunoscute după fundalul portocaliu afișat pe platformă. Acestea nu-și modifică poziția în pagină timp de 12 de luni, cu posibilitate de prelungire cu încă 12 de luni în aceleași condiții. Profilele care nu au un fundal portocaliu, își schimbă ordinea în funcție de discountul oferit de catre d-voastra.

Extra: Fii printre primii 3 clienți si vei avea profilul pe pagina principală timp de 12 de luni!

Platforma www.HgoTourist.com ofera foarte bune avantaje, dupa cum urmeaza

Utilizatorii de servicii care au cont si care plaseaza o rezervare prin intermediul platformei www.HgoTourist.com au posibilitatea de a obtine, discont-uri considerabile din partea Furnizorilor de servicii utile turistice, asa cum sunt denumiti in Termeni si Conditii.

Plasarea rezervarii catre Furnizorul de servicii turistice se face rapid printr-un simplu e-mail.

Tranzactii securizate.

Fara comisioane de rezervare.

eday-eday.ro

 


Video anunt
Locatie
Top