Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browser-ul la CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.
  • Poliuretanica Bicomponente resina pentru 1kg
  • Poliuretanica Bicomponente resina pentru 1kg
  • Poliuretanica Bicomponente resina pentru 1kg
  • Poliuretanica Bicomponente resina pentru 1kg
Descriere
Pret : 38.00 €
Data : octombrie 8, 2020
Stare : Nou
Adaugati website-ul dvs : Vezi site
Locatie :București, România

Poliuretanica Bicomponente resina pentru matrițe Cauciuc 5 kg AbForm

AbForm Ekopur-60A

Acest cauciuc este defapt un poliuretan flexibil utilizat pentru realizarea modelelor cu detalii relativ complexe. Este recomandat pentru turnarea de ipsos si ciment. Cauciucul siliconic AbForm Ekopur-60A poate fi folosit si la realizarea obiectelor flexibile.

Cele doua componente, baza si catalizator, se omogenizeaza separat si apoi se amesteca in proportii 8:1, dupa care se toarna peste modelul ce urmeaza a fi reprodus. Vulcanizarea se realizeaza la temperatura ambientala (20 -23° C) in aprox. 24 ore.

Cu ajutorul cauciucului siliconic AbForm Ekopur-60A puteti reproduce obiecte din rasini sintetice, rasini epoxidice , spume poliuretanice, creta, metal, sticla, ceramica, carton, pasta de lemn, ghips, cauciucuri sintetice si naturale, si alte materiale.

Poliuretanul AbForm Ekopur-60A mai tare (cu Shore A mai mare de 60) se utilizeaza pentru modele mari, voluminoase si modele mai putin complicate, in timp ce poliuretanul mai moale (cu Shore A sub 80) este folosit pentru a reproduce obiecte cu degajări și multe detalii complexe.

eday-eday.ro

 


Locatie
Anunturi similare
Top