Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browser-ul la CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.
  • Grund de Amorsare cu Cuart pentru Tencuieli EMEX
Descriere
Pret : 75.40 RON (Fix)
Tip : Vinde
Data : iunie 30, 2020
Stare : Nou
Garantie : Da
Adaugati website-ul dvs : Vezi site
Locatie :Jilava, Str. Steaua Sudului, Nr. 22

     Grundul Acrilic de Amorsare cu Cuart pentru Tencuieli Decorative EMEX este un produs profesional, hidrosolubil, pe baza de polimeri acrilici, aditivi specifici, fileri si cuart, pentru pregatirea superioara a suprafetelor exterioare, in vederea acoperirii acestora cu tencuieli decorative structurate acrilice. Cuartul existent in produs creaza puncte de ancora la nivelul suprafatei, determinand o maxima aderenta a stratului de tencuiala la suport. Este un grund de amorsare foarte eficient, cu proprietati de protectie impotriva fungilor, bacteriilor si mucegaiurilor.

Caracteristici principale:

– Aderenta foarte mare la suport;

– Putere mare de umplere a porilor;

– Timp de uscare redus;

– Reduce capacitatea de absorbtie;

– Impermeabilitate la apa;

– Mareste aderenta tencuielii la suport;

– Rezistenta la fungi si mucegaiuri;

– Pastreaza permeabilitatea suportului la aer;

– Caracter nepoluant.

Domenii de Utilizare:

     Grundul Acrilic de Amorsare cu Cuart pentru Tencuieli Decorative EMEX este folosit pentru pregatirea suprafetelor exterioare ale cladirilor civile si industriale, noi sau vechi, in vederea acoperirii acestora cu tencuieli decorative siliconice.

     Rolul acestui grund de amorsare este atat de a mari aderenta tencuielii la suport, cu ajutorul particulelor de cuart existente in produs, cat si de a pregati suprafata prin inchiderea porilor si implicit micsorarea absorbabilitatii suportului. Este impermeabil la apa, dar permite respiratia suportului, lucru ce asigura prevenirea aparitiei igrasiei.

     Datorita pretului accesibil si performantelor exceptionale este cel mai practic sistem de amorsare pentru tencuielile decorative.

     Se foloseste ca strat intermediar la acoperirea urmatoarelor tipuri de suprafete: beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante.

     Pentru indepartarea urmelor de igrasie sau a mucegaiurilor existente se va folosi Sanitizantul Forte EMEX.

     Desi nu exista restrictii cu privire la folosirea acestui grund de amorsare, el este recomandat in sistem cu Tencuiala Decorativa Structurata EMEX QUARTZ DEKOR si strat de fond Vopsea Superlavabila de Exterior EMEX.

     Detalii, Calcul de Consum si Fisa Tehnica: https://emex.ro/grund-amorsa-quartz

eday-eday.ro

 Video anunt
Locatie
Top