Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browser-ul la CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.
RESTAURANTE/ PIZZERII/ SALI DE EVENIMENTE/CULINARE/BAUTURI Bistro

Gentlemen’s – Bistro & Sports Bar


  • Gentlemen’s – Bistro & Sports Bar
  • Gentlemen’s – Bistro & Sports Bar
  • Gentlemen’s – Bistro & Sports Bar
  • Gentlemen’s – Bistro & Sports Bar
  • Gentlemen’s – Bistro & Sports Bar
Descriere
Type : Vinde
Data : decembrie 4, 2019
Stare : Nou
Locatie : Strada Observatorului 105, Cluj-Napoca, România

  “Gentlemen’s – Bistro & Sports Bar” este un local situat în cartierul Zorilor pe str. Observatorului nr.105 vis a vis de Hotel Olimp și reprezintă un mic refugiu pentru iubitorii sportului (indiferent că vorbim despre fotbal, rugby, tennis etc.) care pune la dispoziția clienților săi 13 plasme si 2 videoproiectoare de mari dimensiuni.

          “Gentlemen’s – Bistro & Sports Bar” si-a deschis porțile pentru prima dată în data de 9 decembrie 2008. Localul cu o capacitate de 100 de locuri degajă o atmosferă călduroasă și primitoare. Personalul prietenoas va sta la dispoziția voastra și promit să vă readucă zâmbetul pe buze indiferent cât de ploioasă sau friguroasă v-a fost ziua.

                  Pentru diminețile-n care vrei să bei cafeaua-n oraș, pentru un prânz la restaurant, dar și pentru o destindere seara, după job, există Gentlemen’s – Bistro & Sport Bar – locația perfectă pentru orice moment al zilei.

Când meniul e excelent, meciurile preferate se văd pe 13 plasme si 2 proiectoare, iar mașina stă bine merci în parcare…n-o să te mai dai dus Gentlemen’s – Bistro & Sport Bar!

                  Micul dejun incepe de la 16 lei( Omleta+Fresh+Cafea/Ceai ), meniul zilei de la 17 lei, iar la cina poti opta pentru delicioasele paste home-made, preparate cu drag dupa o reteta italiana cu ingrediente de calitate sau diferite preparate ! In incinta Gentlemen’s – Bistro & Sport Bar poți chiar să iti planifici intalnirile de afaceri, zilele de nastere, botezurile sau alte evenimente!

              Te-am făcut măcar un pic curios? Dacă da, te așteptăm de luni pana vineri între orele 08:00 și 00:00 iar sambata si duminica intre 10:00 si 01:00 să te bucuri de ofertele noastre.

Gentlemen’s Bistro & Sport’s Bar

Str. Observatorului, nr. 105

(vis a vis de Hotel Olimp)

Comenzi si rezervari la nr de tel 0743513000

eday-eday.ro

 


Locatie
Top Aplicatie Android
Aplicatie Android