Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browser-ul la CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.
  • Diluant pentru Vopsele Epoxidice EMEX
Descriere
Pret : 17.00 RON (Fix)
Tip : Vinde
Data : iunie 30, 2020
Stare : Nou
Garantie : Da
Adaugati website-ul dvs : Vezi site
Locatie :Jilava, Str. Steaua Sudului, Nr. 22

     Diluantul pentru Vopsele Epoxidice EMEX este un produs profesional, realizat dintr-un amestec echilibrat de mai multi solventi organici, destinat reglarii vascozitatii de aplicare a emailurilor, lacurilor, vopselelor si grundurilor pe baza de rasini epoxidice in solutie, dar si altor vopsele, la recomandarea producatorului. Acest tip de solvent, desi foarte activ, ajuta la pastrarea tuturor proprietatilor de baza ale vopselelor, in special a luciului, ce pot fi compromise la utilizarea de solventi necorespunzatori, sau cu alte destinatii decat cele recomandate.

Caracteristici principale:

– Reactie rapida;

– Consum echilibrat;

– Randament bun;

– Timp indelungat de pastrare;

– Eficient pentru diluare;

– Nu influenteaza culoarea vopselelor;

– Eficient la curatare;

– Compatibilitate perfecta cu vopselele epoxidice;

– Compatibilitate controlata cu vopsele speciale.

Domenii de Utilizare:

     Diluantul pentru Vopsele Epoxidice EMEX este recomandat ca solvent de baza, pentru toate tipurile de lacuri, vopsele sau grunduri realizate pe baza de rasini epoxidice in solutie, in vederea reglarii vascozitatii acestora necesara pregatirii prealabile pentru aplicare.

     Principalele produse carora le este destinat sunt:

Vopsea Epoxidica in Solvent EMEX, Grund Anticoroziv Epoxidic Bicomponent EMEX, sau Grund de Amorsare-Impregnare Epoxidic EMEX.

     Acest tip de solvent se foloseste cu succes si la alte tipuri de vopsele la recomandarea producatorului, sau cu teste prealabile de compatibilitate.

     Solventul Epoxidic pentru Vopsele EMEX se mai foloseste si pentru curatarea instrumentelor de lucru (pensule, trafaleti, pistol, instalatii air-less, etc.), cat si a petelor provenite din stropirea accidentala cu vopsele compatibile cu acest tip de diluant.

     In general este folosit in proportie de 5 – 15%, in functie de modul de aplicare al vopselei, si tipul de produs. Trebuie mentionat ca o diluare a produsului mai mare decat cea indicata in Fisa Tehnica, poate influenta negativ performantele peliculei.

     Nu se va folosi la alte tipuri de vopsele fara recomandarea producatorului, sau teste prealabile de compatibilitate.

     Se vor urma cu atentie instructiunile de securitate ale produsului.

     Detalii, Calcul de Consum si Fisa Tehnica: https://emex.ro/diluant-epoxidic

eday-eday.ro

 Video anunt
Locatie
Top