Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browser-ul la CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.
  • Decapant Ecologic EMEX PC ECO
Descriere
Pret : 29.40 RON (Fix)
Tip : Vinde
Data : iunie 30, 2020
Stare : Nou
Garantie : Da
Adaugati website-ul dvs : Vezi site
Locatie :Jilava, Str. Steaua Sudului, Nr. 22

     Solutia de Decapare EMEX PC ECO este un produs ecologic, profesional, foarte eficient, pe baza de solventi ecologici si alcooli. Este utilizat pentru decaparea straturilor vechi de vopsele si emailuri aplicate pe lemn, metal, zidarie, sau pentru curatarea adezivilor, spumelor poliuretanice, grasimilor, a solutiilor de lipire de tipul prenadezului, a produselor pe baza de rasini naturale sau sintetice, etc.

     Acest decapant se prezinta sub forma de pasta, pentru a se putea aplica si pe suprafete verticale si a se intarzia evaporarea.

Caracteristici principale:

– Aplicare usoara;

– Randament bun de curatare;

– Nu ataca materiale plastice;

– Timp de contact mediu – lung;

– Indeparteaza contaminanti dificili;

– Indeparteaza straturi vechi de vopsea;

– Indeparteaza eficient adezivi sintetici;

– Indeparteaza graffiti fara sa atace substratul;

– Produsul este ecologic.

Domenii de Utilizare:

     Solutia de Decapare EMEX PC ECO este un produs profesional utilizat pentru curatarea si decaparea straturilor vechi de vopsele si emailuri aplicate pe lemn, metal si zidarie, sau pentru indepartarea adezivilor sintetici, spumelor poliuretanice, grasimilor, a solutiilor de lipire de tipul prenadezului, produse pe baza de rasini naturale sau sintetice, graffiti, etc.

     Plaja de actiune a acestui tip de decapant este foarte mare, si pentru materiale mai putin cunoscute este necesara fie recomandarea producatorului, fie teste prealabile, dar enumeram o parte din cele mai intalnite materiale de indepartat: graffiti, vopsele si emailuri alchidice, acrilice (lavabile), tencuieli sintetice, vopsele alchido – uretanice, nitrocelulozice, adezivi precum prenadezul, chituri pe baza de rasini sintetice, alte produse.

     La aplicare, Decapantul Ecologic EMEX PC ECO va fi folosit nediluat. Nu se recomanda sub nici o forma diluarea acestuia, decat in situatii speciale, si numai la indicatiile producatorului. Dupa aparitia efectului de gonflare (cca. 10 – 30 minute), stratul de vopsea (adeziv, etc.) se va indeparta cu apa sub presiune, sau cu spaclul.

     Se are in vedere ca aplicarea trebuie facuta la o temperatura de peste 5°C, si daca este necesar va fi repetata. In cazul acoperirilor in strat gros, de genul tencuielilor polimerice, pentru a se obtine efectul scontat, este obligatorie aplicarea unui strat suplimentar de Decapant Ecologic EMEX PC ECO, inainte de indepartarea totala a peliculei.

     Detalii, Calcul de Consum si Fisa Tehnica: https://emex.ro/decapant-ecologic-vopsele

eday-eday.ro

 Video anunt
Locatie
Anunturi similare
Top