Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browser-ul la CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.
  • Bratara dispenser dezinfectant pentru maini
  • Bratara dispenser dezinfectant pentru maini
  • Bratara dispenser dezinfectant pentru maini
  • Bratara dispenser dezinfectant pentru maini
  • Bratara dispenser dezinfectant pentru maini
Descriere
Pret : 30.00 RON (Fix)
Tip : Cumpara
Data : octombrie 26, 2020
Stare : Nou
Garantie : Da
Adaugati website-ul dvs : Vezi site
Locatie :Brașov, România

DEZINFECTIE IN 3 SECUNDE

Acest dispenser portabil iti poate pastra permanent mainile curate si dezinfectate. Atat ale tale, cat si ale copilului tau. In loc sa mergi la baie pierzand 5 minute pentru a te spala pe maini – foloseste-ti bratara dispenser pentru a efectua dezinfectarea mainilor in doar 3 secunde,

CUREA AJUSTABILA. BRATARA POTRIVITA PENTRU TOTI MEBRII FAMILIEI (copii, parinti, bunici)

Fiecare bratara-dezinfectant include 9 gauri pentru potrivirea pe mana utilizatorului. De luat in consideratie faptul ca lungimea maxima a circumferintei bratului trebuie sa fie 20 cm. Astfel, aceasta bratara-dispenser cu curea ajustabila poate fi folosita de toti membrii familiei: copii, adolescenti, adulti. Copiii pot folosi cu eficienta aceasta bratara la gradinita, scoala, vacante. Adultii pot folosi bratara in birou, la cumparaturi sau in orice imprejurimi care necesita spalatul pe maini.

CALITATE SI VERSATILITATE 

Materialul din silicon este moale si fin pentru incheietura mainii, elastic si rezistent la apa. Deasemenea, datorita elasticitatii orificiului de alimentare, dispenserul portabil este prevazut cu antiscurgere gel. Bratara din silicon poate fi alimentata cu pana la 15 mililitri de orice fel de gel dezinfectant, sapun lichid, lotiune, gel de hidratare sau crema de protectie solara. Folositi sticluta de plastic inclusa in pachet pentru a alimenta recipientul bratarii cu GEL DEZINFECTANT (ANTIBACTERIAN). Lichidele dezinfectante nu sunt recomandate pentru alimentarea dispenserului, intrucat pot sa se scurga in mod accidental prin orificiul dispenserului.

DEZINFECTIE LA INDEMANA TA SI A COPILULUI TAU: ORIUNDE si ORICAND

Cumparati bratara de culoarea preferata.

Ajustati curelile bratarii dupa marimea mainii adultului/copilului.

Deschideti capacelul OUT al dispenserului si gauriti intrarea de alimentare folosind pioneza din pachet. Gaura se aplica o singura data.

Folosind sticluta din pachet, umpleti rezervorul bratarii cu orice gel dezinfectant pa care il considerati mai potrivit pt Dvs. Pachetul nu include gel dezinfectant.

La o simpla apasare a rezervorului dispenserului, o cantitate de gel dezinfectant se va prelinge pe mana.

Masati gelul pe ambele maini si printre degete timp de cateva secunde. Igienizarea mainilor este indeplinita!

Pastreaza-ti mainile curate ORIUNDE si ORICAND!

eday-eday.ro

 Locatie
Anunturi similare
Top