Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browser-ul la CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.
AFACERI IN CRESTERE MOTIVE SA CUMPERI TEREN AGRICOL

AFACERI IN CRESTERE MOTIVE SA CUMPERI TEREN AGRICOL

SFATURI PENTRU O GRADINA DE LEGUME ECOLOGICA

Produsele ecologice sunt extrem de cautate in ultimii ani.Terenul pe care il detii sau vrei sa-l achizitionezi va permite sa cultivi in modul in care doresti legumele si fructele, oferindu-ti posibilitatea de a nu le distruge cu chimicale din ingrasaminte sau solutii de dezinsectie. Astazi o mancare ecologica este tot ceea ce iti poti dori pentru sanatatea familiei tale. Acesta este un motiv pentru care terenul agricol ar trebui sa fie o optiune de investitie si care sa te indemne sa faci acest pas.
Mancarea indiferent de unde o achizitionezi, restaurant, pizzerie, cofetarie, magazin alimentar este o necesitate indispensabila pentru om, iar agricultura este cea care ofera ingredientele principale.


DOUA MILIOANE DE FERMIERI ORGANICI IN LUME
Studiul IFOAM arata faptul ca 164 tari cultiva 37,5 milioane de hectare si au cifra de afaceri 63,8 milioane de dolari. Trendul global ramane pozitiv dar asteptarile miscarii organice merg mai departe de atat. Studiul WORLD OF ORGANIC AGRICULTURE si IFOAM constata o crestere a cifrei de afaceri cu 10% in USA care a devenit pista cu cea mai rapida dezvoltare din lume. Statele Unite ocupa locul intai la comertul cu produse ecologice urmata de Germania, Franta. Comertul mondial este dominat in proportie de 65% de cele trei tari. Locuitorii care consuma cele mai multe produse ecologice vin din Elvetia (250 dolari/cap de locuitor), Danemarca ( 226dolari/cap de locuitor), Luxemburd ( 186 dolari/cap de locuitori), Statele Unite ( 9dolari/cap de locuitor).

ANIMALELE CRESCUTE IN FERMELE MIXTE ECOLOGICE SUNT LA MARE CAUTARE

 

Adaugă comentariul tău

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top